Némi gondolat, érzés, vélemény.Tőlem. Belőlem. Szívem, lelkem és az eszem néhány egymással vívott csatája szavakba és képekbe öntve. Néha igazi, néha elképzelt, talán elképzelhetetlen, furcsa, olykor ijesztő, meglepő de az enyém.
Van ami attól szép,hogy soha nem lehet a miénk!
Semmibe vesszük azt aki rajong értünk, de rajongunk azért, aki tudomást sem vesz rólunk!!!
Azt szeretjük, aki bánt minket és bántjuk azt aki szeret..."
Egy napon felébredtem, felültem az ágyban és mosolyogtam. Már nem fájt semmi. És egyszerre értettem, hogy nincsen igazi. Sem a földön, sem az égben. Nincs ő sehol, az a bizonyos. Csak emberek vannak, s minden emberben van egy szemernyi az igaziból, s egyikben sincs meg az, amit a másiktól várunk, remélünk. Nincs teljes ember, és nincs az a bizonyos, az az egyetlen, az a csodálatos, boldogító és egyedülvaló. Csak emberek vannak, s egy emberben minden benne van, salak és sugár, minden.A világ tele van kiszámíthatatlan kanyarokkal és fordulókkal. És mikor azt hiszed rendbe jön a dolgok állása, megmozdul alattad a föld és felborít a lábadról.
Ha szerencsés vagy, akkor megúszod egy felszínes sérüléssel, amit egy kötés még elfedhet.
De van amelyik seb mélyebb, mint amilyennek látszik és többet igényel, mint egy gyors kötözés.
És némelyik sebről le kell tépni a kötést, hagyni, hogyvérezzen és időt adni arra, hogy begyógyuljon.Ezért van az, hogy senkit sem lehet megvigasztalni, ha elveszti azt, akit szeret. Minden vigasz erőtlen és hamis. Főleg az a mondat, hogy „idő majd begyógyítja a sebedet”.
Nem igaz.
Ez nem olyan seb, ami gyógyul.
A fájdalom érzése idővel csökkenhet, de a széttépettség érzése megmarad.
Egyetlen dolog szünteti meg a másik hiányának fantom-fájdalmát: ha nem szeretjük tovább. Ha elfelejtjük. Amikor azt mondjuk, hogy az „idő gyógyít”, erre gondolunk. A felejtésre. Ez azonban – ha valóban szeretünk – nem lehetséges.
A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyítja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk. Semmi más. Jövőre, húsz év múlva, odaát, vagy egy másik életben… Mindegy. A hiány mindaddig él, amíg nem látjuk újra. Nem is az emléke, a hiánya él bennünk.
Egy mesében élek, valahol túl messze, hogy megtaláljanak..Menj tovább, hisz én szó nélkül elengedlek. Az meg az én bajom, ha mesében élek és lepkéket kergetek. Egyszer mindennek, mindennek vége, és úgy emlékszel rá, mint egy szép mesére.A miénk egy befejezetlen tündérmese marad örökké.


"Ha nem maradsz sokáig távol, itt foglak várni egész életemben."



Lesz idő, amikor az emberek azt mondják, nem élhetsz az álmaidnak...de én azt mondom neki: soha ne mond, hogy soha!


Vendégkönyvem-Írj nekem!



2012. április 20., péntek

A sütik és a pasik

„…A fánkok azok a pasik, akik után folyik a nyálad. Csodásak és harapni valóak és csokimáz van rajtuk, és ha meglátsz egyet, muszáj megkapnod, és ha nem kapod meg, egész nap csak ez jár a fejedben, aztán csak azért is visszamész érte, hiszen fánk. Ezzel szemben a muffinok csak hevernek ott, csupa dudorral, mind ugyanúgy néz ki, és nincs rajtuk csokimáz. És bár a muffinok lehetnek kitűnőek, mégsem fánkok.
A fánk jó egy éjszakára, de másnap reggel már nem olyan frissek. A csokimáz teljesen ráragad a zacskóra és valami vizenyős cucc van rajtuk és ragacsosak és rémesek. A fánkot nem tartja meg az ember másnapra.
De a muffin valójában finomabb másnap.A muffin hosszú távra szól és rnindig finom. Hiányzik belőlük a fánkok
„úr isten-muszáj-megszereznem” csábereje, de az ember másnap még mindig kívánja.Volt egy nő aki megértette a férfiakat. Sajnos belehalt a röhögésbe, mielőtt továbbadhatta volna valakinek. :'DD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése